''MIJN WERK VOELT ALS EEN HOBBY''

 

Profiles Team.
We zijn voortdurend bezig om te verbeteren en met uitbreiding van onze producten en diensten. Onze onderzoek en ontwikkeling professionals anticiperen op de marktbehoeften en reageren op aanvragen van clienten door het creƫren van nieuwe producten en de ontwikkeling van onze bestaande instrumenten.

In de afgelopen 20 jaar, hebben we meer dan 40.000 klanten mogen voorzien van onze producten. 

Hoe fijn is het als je werk geen werk is maar voelt als je hobby. Dat je elke dag weer blij bent om de dag te beginnen. Je werk helemaal bij je past en op het lijf is geschreven.

Dat gun ik ook anderen maar weet ook dat dit helaas maar bij 40% van de werkende opgaat. De rest is niet echt happy met de baan en kijkt voortdurend uit naar wat anders. Dat gaat ten koste van de arbeidsvreugde en prestaties. Motivatie is dan op een lager niveau en onnodig arbeidsverzuim ligt op de loer. 


Daarom ben ik destijds als trainer en coach begonnen met online assessments in te zetten. Ik wil dat bedrijven en particulieren beter kunnen kiezen ivm een funktie, coachtraject, training of opleiding. Dat op grond van de test uitkomsten echt ook de beste keuze gemaakt kan worden.

Dat maakt ook mij blij in mijn werk! 


Lees hier over Talentgesprekken in mijn blog. 

De online test instrumenten die we gebruiken zijn speciaal ontwikkeld voor Nederlandse bedrijven door: 

Profiles International https://www.profilesinternational.com